Sosuri albe

Reteta Sos fin acrisor pentru friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa.
Separat amestecati pelteaua de portoca

ingrediente

   1 lamaie
   200g peltea de portocale
   coaja rasa de la 1 portocala
   2 lingurite mustar
   2 lingurite otet de mere
   50ml vin alb

mod de preparare

Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa.


Separat amestecati pelteaua de portocale cu vinul si otetul.


Adaugati mustarul, apoi zeama strecurata in care a fiert lamaia.


Amestecati bine ingredientele.
Acest sos trebuie turnat caldut peste mancaruri de miel.





Alte retete sos:



Sos Gravy


Sos adobo delicioso
Fondue traditional
Incearca si Sos alb pentru peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos fin acrisor pentru friptura de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite