Sosuri albe

Reteta Sos scordolea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta,  apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine muiat,stors si se bate bine pana se formeaza

ingrediente

   250 g nuci macinate
   miezul de la o felie de paine
   10 catei de usturoi
   1/2l ulei
   2 linguri de otet
   200 ml apa
   sare

mod de preparare




Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine muiat,stors si se bate bine pana se formeaza ca un aluat.

Se adauga otetul, apa, sare si se amesteca.

Se toarna apoi uleiul,treptat ca la maioneza si se amesteca mereu.





Se serveste cu peste prajit

Alte retete recomandate

Incearca si Maioneza Tupperware
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos scordolea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.