Sosuri albe

Reteta Sos vanatoresc cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala ciupercile,se taie feliute si se pun cu unt,impreuna cu arpagicul tocat marunt,pe foc mic,sa se inabuse bine,pana incep sa se rumeneasca.Apoi

ingrediente

   200g ciuperci
   50g unt
   3 bucati arpagic
   patrunjel verde tocat
   tarhon taiat marunt
   1pahar de vin
   2linguri pasta de rosii
   sare

mod de preparare

Se spala ciupercile,se taie feliute si se pun cu unt,impreuna cu arpagicul tocat marunt,pe foc mic,sa se inabuse bine,pana incep sa se rumeneasca.Apoi se adauga vinul si sosul de rosii,patrunjelul tocat,tarhon,sare si se lasa sa fiarba inabusit.Acest sos se serveste la carne de vanat
Fierbinte
Incearca si Sos maioneza cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos vanatoresc cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.