Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de hrean cu nuci sau migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

1. se firbe laptele si se toarna fierbinte peste faina 2. se amesteca bine pentru a se obtine o compozitie

detalii rețetă—

Sos de capere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

1. se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca, acestea se rumenesc timp de 3 minute al foc

detalii rețetă—

Sos pentu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca bine intr-un castron uleiul cu zeama de lamaie, apoi se adauga verdeata tocata, apa minerala, sare,

detalii rețetă—

Sos pentru salata de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se amesteca orezul macinat cu putin lapte rece, restul de lapte se incalzeste pe foc mic, se adauga si orezul

detalii rețetă—

Sos de vin pentru peste rasol

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte,

detalii rețetă—

Sos alb-rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul. Se adauga faina, sare, piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind

detalii rețetă—

Sos din unt si nucsoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga ceapa curatita intreaga si se rumeneste repede, intorcind-o mereu. Se pune faina,

detalii rețetă—

Sos de lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga faina si se adauga o ceasca de apa amestecind mereu. Se pune sare, piper si patrunjel

detalii rețetă—

Sos de smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se desface faina cu smintina dupa care se toarna totul intr-o craticioara peste untul topit. Se da in citeva

detalii rețetă—

Sos olandez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se topeste ¾ din unt pe baia de apa. Se adauga galbenusurile amestecind mereu, sare, piper si zeama de lamiie

detalii rețetă—

Sos delicios

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se topeste untul intr-o craticioara. Se adauga faina. Se amesteca repede, se adauga aspicul, sarea, piperul si

detalii rețetă—

Sos alb pentru peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga

detalii rețetă—

Sos alb pentru salata orientala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se incinge uleiul, sa adauga ceapa taiata solzisori, dupa care se adauga mustarul, faina, otetul si apa. Se pune

detalii rețetă—

Sos Mornay

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se varsa faina peste untul încins si se amesteca bine fara a rumeni faina. Se varsa incetul cu incetul laptele,

detalii rețetă—