Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Maioneza din branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se toaca ceapa verde marunt si se amesteca cu branza. Se adauga laptele, ueiul, mierea si se mixeaza totul la cea

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Hreanul se curata, se da pe razatoare si se toaca marunt. Se amesteca cu smantana, otetul, sarea si zaharul, dupa

detalii rețetă—

Sos remoulad

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Maioneza se amesteca impreuna cu castravetii curatati de coaja si de seminte, tocati marunt, ouale fierte tari,

detalii rețetă—

Sos gorgonzola

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Gorgonzola se taie cubulete. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga gorgonzola si se subtiaza cu smantana. Se

detalii rețetă—

Sos alb cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face un sos alb: o lingura cu unt se topeste intr-o tigaie pe foc, se adauga faina si se amesteca repede si bine

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt

detalii rețetă—

Sos catifelat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din 50 gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne. Nu se lasa sa se ingroase tare, se

detalii rețetă—

Sos suprem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se incalzeste untul, se incorporeaza faina, se stinge cu supa si se fierbe putin. Smantana calda se amesteca cu

detalii rețetă—

Sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune o lingura cu unt intr-o tigaie pe foc iar cand s-a topit se adauga faina si se amesteca repede si bine pana

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si mustar. Peste maioneza se pune ceapa tocata marunt, verdeata tocata fin

detalii rețetă—

Sos de hrean cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se spala hreanul, se curata de coaja, apoi se da pe razatoare. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu nucile

detalii rețetă—

Sos de macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala frunzele de macris, se toaca marut si se prajesc in unt. Se pune faina in ploaie, se amesteca incet, se

detalii rețetă—

Sos acru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se toaca ceapa marunt si se pune se se caleasca cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se ia

detalii rețetă—

Sos alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se pune untul intr-o cratita emailata si se inmoaie usor, la foc mic. Peste unt se adauga faina in ploaie, se

detalii rețetă—