Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos Tzatziki

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Castravetele se curata subtire, se razuieste si se puna in sita (strecurator), pentru a se scurge zeama.

detalii rețetă—

Sos de castraveti cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se

detalii rețetă—

Sos alb rumenit Morney

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb rumenit Morney cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Hreanul se curata, se da pe razatoare si se toaca marunt. Se amesteca cu smantana, otetul, sarea si zaharul, dupa

detalii rețetă—

Sos remoulad

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Maioneza se amesteca impreuna cu castravetii curatati de coaja si de seminte, tocati marunt, ouale fierte tari,

detalii rețetă—

Crema de ciuperci cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Curatati ceapa si ciupercile, taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert cu apa cat sa le acopere. Adaugati

detalii rețetă—

Crema de ciuperci cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Curatati zarzavaturile si ciupercile si puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat, scoateti-le din apa

detalii rețetă—

Sos de hrean cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se spala hreanul, se curata de coaja, apoi se da pe razatoare. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu nucile

detalii rețetă—

Sos fin acrisor pentru friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa.

detalii rețetă—

Sos Adobo Delicioso

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc,

detalii rețetă—

Sos scordolea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta,  apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine

detalii rețetă—

Sos de sardele cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata sardelele de oase,se zdrobesc cu lingura de lemn si se amesteca cu putin mustar.Se amesteca separat

detalii rețetă—

Sos vinegret vieille france

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Verdeturile proaspete se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza,se clatesc cu apa

detalii rețetă—

Sos de sardele de Lissa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se face un rantas putin rumenit dintr-o lingura de unt, o lingura de faina si o ceapa taiata marunt. Se curata 2-3

detalii rețetă—