Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Maioneza Tupperware

complexitate reteta Redusa 

Se pun toate ingredientele in Magic Mixer fara sucul de lamaie. Dupa ce ati agitat bine toata compozitia adaugati

detalii rețetă—

Sos de capere si ansoa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

sosul: un galbenus, boabe de capere din saramura, zeama de lamaie, mustar si 2-3 file ansoa amestecate cu mixerul

detalii rețetă—

Sos de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe un ou rascopt. Galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri

detalii rețetă—

Sos alb cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face un sos alb: o lingura cu unt se topeste intr-o tigaie pe foc, se adauga faina si se amesteca repede si bine

detalii rețetă—

Sos de marar cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face un rantas alb din unt cu faina. Se stinge cu o ceasca de lapte. Se adauga smantana, mararul tocat fin, sare

detalii rețetă—

sos de marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

se prepara un sos alb din unt si faina,stins cu apa calduta.Se amesteca in sos mararul tocat,zeama de lamaie si

detalii rețetă—

Sos de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se fierbe un ou separat;galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri

detalii rețetă—

Sos pentu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca bine intr-un castron uleiul cu zeama de lamaie, apoi se adauga verdeata tocata, apa minerala, sare,

detalii rețetă—

Sos de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb 2 oua rascoapte. Se da galbenusul prin sita, se pune o lingurita de mustar, un galbenus crud, sare, putina

detalii rețetă—

Esenta de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 

Cupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama

detalii rețetă—