Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos remulade

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un castron se amesteca mustarul cu sare, piper si se freaca bine cu lingura, se adauga cu picatura otetul si

detalii rețetă—

Sos de faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba

detalii rețetă—

Sos de faina cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc

detalii rețetă—

Sos frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un rantas din 1/2 lingura de unt cu una de faina. Se stinge cu 2 cesti de zeama de carne. Se lasa sa fiarba

detalii rețetă—

Sos din sunca, vin alb si cimbru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune untul intr-o craticioara in baia de apa impreuna cu ceapa si arpagicul. Se adauga, amestecind mereu in

detalii rețetă—

Sos din unt si nucsoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga ceapa curatita intreaga si se rumeneste repede, intorcind-o mereu. Se pune faina,

detalii rețetă—

Sos de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

In sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se

detalii rețetă—