Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos remulade

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un castron se amesteca mustarul cu sare, piper si se freaca bine cu lingura, se adauga cu picatura otetul si

detalii rețetă—

Sos de faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba

detalii rețetă—

Sos de faina cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc

detalii rețetă—

Sos frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un rantas din 1/2 lingura de unt cu una de faina. Se stinge cu 2 cesti de zeama de carne. Se lasa sa fiarba

detalii rețetă—

Sos alb cu parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se face un sos alb. Cind este gata, se ia de pe foc si se pun doua galbenusuri si 2-3 linguri de parmezan sau

detalii rețetă—

Sos alb-rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul. Se adauga faina, sare, piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind

detalii rețetă—

Sos din sunca, vin alb si cimbru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune untul intr-o craticioara in baia de apa impreuna cu ceapa si arpagicul. Se adauga, amestecind mereu in

detalii rețetă—

Sos din unt si nucsoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga ceapa curatita intreaga si se rumeneste repede, intorcind-o mereu. Se pune faina,

detalii rețetă—

Sos de lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga faina si se adauga o ceasca de apa amestecind mereu. Se pune sare, piper si patrunjel

detalii rețetă—

Sos olandez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se topeste ¾ din unt pe baia de apa. Se adauga galbenusurile amestecind mereu, sare, piper si zeama de lamiie

detalii rețetă—

Sos alb simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune la infierbintat intr-o tigaie o lingura de grasime si cind este bine incinsa se adauga o lingura de faina.

detalii rețetă—

Sos de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Merele curatate de coaja se dau prin razatoare si se fierb in ¼ l de apa sau supa timp de 10 minute. Smintina se

detalii rețetă—

Sos de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

In sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se

detalii rețetă—