Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos delicios de mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Sos delicios de mazare este simplu de facut pentru aceasta reteta de sos va trebuie un borcan mare de mazare.

detalii rețetă—

Sos Gravy

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Uuntul si faina se pun la calit un pic, nu lasati sa se maroneasca faina. Intre timp puneti la fiert vinul, supa,

detalii rețetă—

Marinata de iaurt pentru pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Marinata de iaurt este excelenta pentru carnea de pui, dar si de miel, facand-o mai frageda, mai suculenta si mai

detalii rețetă—

Sos romanesc cu untura si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru sosul romanesc cu untura si ceapa se topeste o lingura de untura, in care se pune un varf de cutit de faina

detalii rețetă—

Sos de marar cu smantana si lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul de marar cu smantana da mancarii un gust deosebit. Pentru prepararea acestui sos vem nevoie de unt si faina.

detalii rețetă—

Sos de ou cu castravete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul de ou este delicios si se prepara foarte repede. Se fierbe un ou rascopt. Aveti nevoie de ceapa tocata

detalii rețetă—

Sos tzaziki cu castraveti murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Sos tzaziki cu castraveti murati este un sos care se poate servi cu orice fel de friptura. Ingredientele sunt:

detalii rețetă—

Maioneza din branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se toaca ceapa verde marunt si se amesteca cu branza. Se adauga laptele, ueiul, mierea si se mixeaza totul la cea

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Hreanul se curata, se da pe razatoare si se toaca marunt. Se amesteca cu smantana, otetul, sarea si zaharul, dupa

detalii rețetă—

Sos remoulad

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Maioneza se amesteca impreuna cu castravetii curatati de coaja si de seminte, tocati marunt, ouale fierte tari,

detalii rețetă—

Crema de ciuperci cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Curatati ceapa si ciupercile, taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert cu apa cat sa le acopere. Adaugati

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si mustar. Peste maioneza se pune ceapa tocata marunt, verdeata tocata fin

detalii rețetă—

Sos de hrean cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se spala hreanul, se curata de coaja, apoi se da pe razatoare. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu nucile

detalii rețetă—

Sos de macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala frunzele de macris, se toaca marut si se prajesc in unt. Se pune faina in ploaie, se amesteca incet, se

detalii rețetă—