Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos a la crema cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un

detalii rețetă—

Sos alb cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sosul alb cu ciuperci, 500 g ciuperci fierte se pun la fiert cu o cana de apa, pana dau cateva clocote. Se

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt

detalii rețetă—

Crema de ciuperci cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Curatati ceapa si ciupercile, taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert cu apa cat sa le acopere. Adaugati

detalii rețetă—

Crema de ciuperci cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Curatati zarzavaturile si ciupercile si puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat, scoateti-le din apa

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Din faina si unt pregatiti un sos alb: auriti putin faina in grasime, apoi stingeti-o cu supa de pasare ori cu

detalii rețetă—

Sos vanatoresc cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se spala ciupercile,se taie feliute si se pun cu unt,impreuna cu arpagicul tocat marunt,pe foc mic,sa se inabuse

detalii rețetă—

Sos alb pentru peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga

detalii rețetă—