Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos Veloute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca continuu. Se toarna zeama de oase, apoi mirodeniile, ciupercile

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt

detalii rețetă—

Sos alb pentru peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga

detalii rețetă—