Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de smantana cu ceapa prajita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sosul de smantana cu ceapa prajita este delicios. Pentru a prepara acest sos aveti nevoie de smantana, ceapa,

detalii rețetă—

Sos delicios de mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Sos delicios de mazare este simplu de facut pentru aceasta reteta de sos va trebuie un borcan mare de mazare.

detalii rețetă—

Chiftele cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune apa la fiert, impreuna cu uleiul. Cand clocoteste se pun chiftelele si se lasa la fiert circa 5 minute. Se

detalii rețetă—

Sos a la crema cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un

detalii rețetă—

Sos alb de usturoi cu faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul de usturoi cu faina se serveste la rasol. Aveti nevoie pentru acest sos si de o capatana de usturoi.

detalii rețetă—

Sos de marar cu smantana si lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul de marar cu smantana da mancarii un gust deosebit. Pentru prepararea acestui sos vem nevoie de unt si faina.

detalii rețetă—

Sos maioneza cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul maioneza cu tarhon se pregateste foarte repede, se face un sos maioneza iar la sfarsit se adauga cateva

detalii rețetă—

Sos tzaziki cu castraveti murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Sos tzaziki cu castraveti murati este un sos care se poate servi cu orice fel de friptura. Ingredientele sunt:

detalii rețetă—

Sos Madeira

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rumeneste faina in 50 gr unt. Se stinge totul cu vinul alb si cu 2 pahare de zeama de carne. Se fierbe sosul o

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Hreanul se curata, se da pe razatoare si se toaca marunt. Se amesteca cu smantana, otetul, sarea si zaharul, dupa

detalii rețetă—

Sos de faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba

detalii rețetă—

Sos de faina cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc

detalii rețetă—

sos de marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

se prepara un sos alb din unt si faina,stins cu apa calduta.Se amesteca in sos mararul tocat,zeama de lamaie si

detalii rețetă—

Sos Bechamel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune intr-o oala untul sa se topeasca, se adauga faina si se caleste putin amestecand bine cu telul de sosuri sa

detalii rețetă—