Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos alb din supa de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb din supa de pasare faina se cerne si se dizolva in 50 g supa de pasare. Lamaia se spala, se stoarce

detalii rețetă—

Sos de macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala frunzele de macris, se toaca marut si se prajesc in unt. Se pune faina in ploaie, se amesteca incet, se

detalii rețetă—

Sos de capere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

1. se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca, acestea se rumenesc timp de 3 minute al foc

detalii rețetă—

Sos espagnole

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:28m 

Se prepara o supa consome de vita (cu legume pt aroma). Se caleste o lingura de faina in 40 g unt, cand este

detalii rețetă—

Sos de vin pentru peste rasol

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte,

detalii rețetă—

Sos de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Merele curatate de coaja se dau prin razatoare si se fierb in ¼ l de apa sau supa timp de 10 minute. Smintina se

detalii rețetă—

Sos de smintina cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se rumeneste o lingura de faina cu o cantitate egala de unt si se subtiaza cu un pahar de supa de carne sau zeama

detalii rețetă—

Sos alb pentru carne fiarta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu supa de carne strecurata, in care

detalii rețetă—