Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de ciuperci cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sos de ciuperci cu smantana este o garnitura de vara foarte gustoasa si usor de preparat. Se poate servi alaturi de

detalii rețetă—

Sos de faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul de faina da savoare mancarii Aveti nevoie si de cateva frunze de patrunjel. Cand este gata, sosul se da prin

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Sosul de ciuperci cu smantana este foarte delicios si usor de preparat. Aveti nevoie si de o ceasca de zeama de

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se spala si se taie ciupercile in felii subtiri. Se pun sa se inabuse pe foc cu 1/2 lingura de unt. Separat

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Din faina si unt pregatiti un sos alb: auriti putin faina in grasime, apoi stingeti-o cu supa de pasare ori cu

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o cratita,pe foc mic,acoperita cu un capac si se lasa sa fiarba pana

detalii rețetă—

Sos alb pentru peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga

detalii rețetă—