Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de capere si ansoa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

sosul: un galbenus, boabe de capere din saramura, zeama de lamaie, mustar si 2-3 file ansoa amestecate cu mixerul

detalii rețetă—

Sos alb rumenit Morney

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb rumenit Morney cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se

detalii rețetă—

Sos alb din supa de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb din supa de pasare faina se cerne si se dizolva in 50 g supa de pasare. Lamaia se spala, se stoarce

detalii rețetă—

Sos Poulette

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru acest sos se prepara un sos à la crème, caruia, inainte de a fi servit, ii adaugam putin patrunjel, dupa

detalii rețetă—

Pasta de unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pasta de unt se serveste la sandwich-uri. Veti avea nevoie de unt, ceapa, mustar, galbenus fiert, masline si

detalii rețetă—

Sos de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe un ou rascopt. Galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri

detalii rețetă—

Maioneza cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierbe un ou rascopt, se scoate galbenusul si se preseaza cu dosul lingurii sa se faca pasta si se amesteca cu

detalii rețetă—

Sos catifelat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din 50 gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne. Nu se lasa sa se ingroase tare, se

detalii rețetă—

Sos suprem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se incalzeste untul, se incorporeaza faina, se stinge cu supa si se fierbe putin. Smantana calda se amesteca cu

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si mustar. Peste maioneza se pune ceapa tocata marunt, verdeata tocata fin

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca galbenusul cu smantana. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc in alt

detalii rețetă—

Sos pentru oua umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Galbenusele fierte de la 2 oua le-am dat prin sita si am adaugat o lingurita de smantana , am frecat bine cat sa se

detalii rețetă—

sos de marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

se prepara un sos alb din unt si faina,stins cu apa calduta.Se amesteca in sos mararul tocat,zeama de lamaie si

detalii rețetă—

Sos de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se fierbe un ou separat;galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri

detalii rețetă—