Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos Gravy

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Uuntul si faina se pun la calit un pic, nu lasati sa se maroneasca faina. Intre timp puneti la fiert vinul, supa,

detalii rețetă—

Fondue traditional

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ingredientele sunt vin alb, amestecul de branza (amestec de gruyere si vacherin de fribourg), catei de usturoi cu

detalii rețetă—

Sos alb cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb cu vin lamaia se spala si se stoarce. Faina se cerne. Untul (60 g) se topeste intr-o cratita si se

detalii rețetă—

Pasta de unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pasta de unt se serveste la sandwich-uri. Veti avea nevoie de unt, ceapa, mustar, galbenus fiert, masline si

detalii rețetă—

Sos cald de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sosul cald de mustar se face foarte simplu si este foarte delicios. Pentru acest sos aveti nevoie si de un pahar de

detalii rețetă—

Sos Madeira

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rumeneste faina in 50 gr unt. Se stinge totul cu vinul alb si cu 2 pahare de zeama de carne. Se fierbe sosul o

detalii rețetă—

Sos acru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se toaca ceapa marunt si se pune se se caleasca cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se ia

detalii rețetă—

Sos Adobo Delicioso

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc,

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o cratita,pe foc mic,acoperita cu un capac si se lasa sa fiarba pana

detalii rețetă—

Sos scordolea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta,  apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine

detalii rețetă—

Sos brun pentru legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic,amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si

detalii rețetă—

Sos vinegret vieille france

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Verdeturile proaspete se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza,se clatesc cu apa

detalii rețetă—

Sos de mozarella

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Se pun intr-o tigaie untul,brinza mozarella si se topesc pina devine ca o pasta,apoi se pune smintina

detalii rețetă—

Esenta de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 

Cupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama

detalii rețetă—