Sosuri condimentate

Reteta Esenta de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Usturoiul taiat marunt se fierbe in vin alb. Cind vinul a scazut pe trei sferturi, se strecoara printr-un tifon, stringind bine ca sa treaca tot sucul

ingrediente

   10 catei de usturoi
   1 pahar vin alb

mod de preparare

Usturoiul taiat marunt se fierbe in vin alb. Cind vinul a scazut pe trei sferturi, se strecoara printr-un tifon, stringind bine ca sa treaca tot sucul din usturoi. Se tine in sticlute bine inchise si se adauga cu picatura la sos. Pentru unele sosuri se va pregati din timp esenta de usturoi.
Incearca si Sos picant de rosii cu mustar
Daca ti-a placut reteta noastra "Esenta de usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.