Sosuri condimentate

Reteta Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu faina, se caleste putin s

ingrediente

   1 radacina de hrean
   1
   5 pahare de zeama de carne
   1 lingurita faina
   80 gr unt
   1 jumatate pahar smantana
   20 gr miez de paine
   2 galbenusuri
   1-2 linguri otet
   sare
   piper
   1 lingurita mustar

mod de preparare

Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu faina, se caleste putin si se stinge cu un pahar de apa fierbinte. Se amesteca continuu si se adauga 80 gr unt, dupa care se rastoarna in vasul in care a fiert hreanul. Se adauga smantana si miezul de paine, dupa care se trece printr-o sita. Se adauga galbensuurile batute si otetul, se mai lasa sa dea un clocot la foc mic si se condimenteaza.
Se serevste cald.





Alte retete:





Friptura de vita la cuptor Vinete impanate Ciorba radauteana
Incearca si Sos picant de iarna
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.