Sosuri condimentate

Reteta Sos de macris

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se topeste untul, apoi caliti in el ceapa rasa cat mai marunt si apoi adaugati faina.
Rumeniti-o 3 minute la foc potrivit.
Turnati peste ingrediente s

ingrediente

Ai nevoie de:
   400ml supa de pui sau de zarzavat
   2 linguri unt
   2 linguri faina
   1 ceapa
   4 linguri cu varf macris proaspat taiat
   1 lingura otet de mere
   Â± sare
   piper

mod de preparare

Se topeste untul, apoi caliti in el ceapa rasa cat mai marunt si apoi adaugati faina.


Rumeniti-o 3 minute la foc potrivit.


Turnati peste ingrediente supa de zarzavat sau de pui, otetul si amestecati incontinuu, pentru a nu se forma cocoloase.


Lasati sa fiarba 5 minute la foc potrivit, dupa ce ati adaugat si frunzele de macris, taiate cat mai marunt. Condimentati cu sare si piper. Treceti sosul fierbinte prin sita metalica, maruntind bine funzele.
Turnati-I peste preparatul din miel, oaie sau berbecut, sau serviti-l separat.
Incearca si Sos marinat pentru legume si fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de macris" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite