Sosuri condimentate

Reteta Sos de mustar ardelenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sos de mustar ardelenesc faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se adauga in untul incalzit si se amesteca cu smantana, supa de oase, otet si sare.

ingrediente

Pentru 500 g:
   supa de oase - 250 ml sau 250 ml apa si 1/2 cub MAGGI de vita
   mustar - 50 g
   faina - 50 g
   smantana - 100 g
   unt - 50 g
   zahar - 15 g
   otet - 15 ml
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru sos de mustar ardelenesc faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se adauga in untul incalzit si se amesteca cu smantana, supa de oase, otet si sare. Se fierb la foc moderat, amestecand continuu pentru a evita formarea cocoloaselor. Se adauga mustarul si zaharul. Se continua fierberea 8-10 minute.




Sosul de mustar ardelenesc se serveste cald, la rasol de vita, pasare, limba, etc.


Incearca si Sos condimentat
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de mustar ardelenesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.