Sosuri condimentate

Reteta Sos de tarhon pentru friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi.
Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si le punem in supa de pui.
Adaugati zeama d

ingrediente

   500ml supa de pui sau de zarzavat
   zeama stoarsa de la 1 lamaie
   3 linguri miere
   1 leg. tarhon verde
   Â± sare
   piper

mod de preparare

Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi.


Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si le punem in supa de pui.


Adaugati zeama de lamaie, mierea, piperul si sare dupa gust.


Fierbeti amestecul pana cand incepe sa se ingroase.


Adaugati frunzele de tarhon, mai tineti vasul pe foc 5 minute si apoi opriti focul.


Lasati sosul acoperit la racit.


Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Sosul acesta se poate servi separat, rece sau cald, la orice mancarede miel
Incearca si Esenta de usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de tarhon pentru friptura de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.