Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi. Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si le punem in supa de pui. Adaugati zeama d
Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi.
Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si le punem in supa de pui.
Adaugati zeama de lamaie, mierea, piperul si sare dupa gust.
Fierbeti amestecul pana cand incepe sa se ingroase.
Adaugati frunzele de tarhon, mai tineti vasul pe foc 5 minute si apoi opriti focul.
Lasati sosul acoperit la racit.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Sosul acesta se poate servi separat, rece sau cald, la orice mancarede miel
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCea mai buna mancare de fasole o fac eu! Stiati, nu? :))
Mancare de fasole cu pastrama de porc afumataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii