Sosuri condimentate

Reteta Sos indian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa taiata felii subtiri se rumeneste cu faina in unt. Se adauga radacina de patrunjel si frunzele de telina taiate marunt, cimbru farimitat, foaia

ingrediente

   25 gr. unt
   2 cepe
   1 radacina patrunjel
   1 crenguta cimbru
   1 foaie dafin
   citeva frunze telina
   1 lingurita faina
   sare
   boia de ardei iute amestecata cu 1 bob de cuisoare pisat
   1 ceasca zeama de carne

mod de preparare

Ceapa taiata felii subtiri se rumeneste cu faina in unt. Se adauga radacina de patrunjel si frunzele de telina taiate marunt, cimbru farimitat, foaia de dafin pisata, sarea si boiaua. Se lasa sa fiarba in zeama de carne incet 30 minute.

Se serveste la oua, la mincari de pasare, berbec.
Incearca si Sos cu lime, mustar si miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos indian" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.