Sosuri condimentate

Reteta Sos maltaise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se lasa sa fiarba pana se reduce volumul la o treime.
se strecoara si se bate cu 4 galbenusuri in bain-marie.
Se inglobeaza treptat 250 gr unt, sare

ingrediente

   1 ceapa tocata
   200 ml vin alb
   1 foate de dafin
   4 boabe de piper
   4 galbenusuri
   250 gr de unt
   sare
   piper
   suc de lamaie
   suc de la 1 portocala

mod de preparare

Se lasa sa fiarba pana se reduce volumul la o treime.


se strecoara si se bate cu 4 galbenusuri in bain-marie.


Se inglobeaza treptat 250 gr unt, sare, piper, si suc de lamaie.


Se stoarce sucul de la 1 portocala, se fierbe pana isi reduce volumul la sfert.


Se lasa sa se racoreasca si se inglobeaza in sos.



Clatitele se servesc cu bacon si sause maltaise.
Incearca si Sos Madera din sos brun
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos maltaise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.