Sosuri condimentate

Reteta Sos picant cu mustar (Robert)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru sos picant cu mustar ceapa se curata, se spala, se taie marunt, dupa care se fierbe cu vin si otet timp de 7 minute. Se strecoara peste sosul démi-glace.

ingrediente

Pentru 500 g:
   sos démi-glace - 375 g
   ceapa - 50 g
   mustar - 25 g
   otet - 5 ml
   vin alb - 50 ml
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru sos picant cu mustar ceapa se curata, se spala, se taie marunt, dupa care se fierbe cu vin si otet timp de 7 minute. Se strecoara peste sosul démi-glace. Se adauga mustar, sare si se fierbe la foc moderat 2-3 minute.




Sosul picant cu mustar se serveste cald, la rasol de vita, fripturi, etc.


Incearca si Sos din nuci si usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant cu mustar (Robert)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.