Sosuri condimentate

Reteta Sos picant de iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sosul picant de iarna poate fi servit cu spaghete, aripioare. Gogosarii si ardeii curatati se dau prin masina de carne, dupa care se pun la fiert cu otetul, ardeiul, chimenul.

ingrediente

   5 kg rosii
   20 gogosari rosii
   5 ardei kapia
   2 radacini de telina
   2 cepe mari
   250 g otet
   250 g ulei
   250 g zahar
   2 lingurite de chimion
   2 lingurite de piper
   8 linguri de sare
   4 ardei iuti

mod de preparare

Pentru sosul picant de iarna gogosarii si ardeii curatati se dau prin masina de carne, dupa care se pun la fiert cu otetul, uleiul, piperul, chimenul, sarea, ardeii iuti curatati de seminte, zaharul, telina si ceapa. Asteptam sa dea un clocot, apoi se dau prin masina si se adauga peste ardei la fiert. Se toarna si sucul din rosii si se lasa la fiert. Dupa preferinta, se sterilizeaza ca si sucul de rosii.


Sosul picant de iarna poate fi servit cu spaghete, aripioare, etc.

Incearca si Sos de tarhon universal
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant de iarna" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.