Pentru sosul picant de iarna gogosarii si ardeii curatati se dau prin masina de carne, dupa care se pun la fiert cu otetul, uleiul, piperul, chimenul, sarea, ardeii iuti curatati de seminte, zaharul, telina si ceapa. Asteptam sa dea un clocot, apoi se dau prin masina si se adauga peste ardei la fiert. Se toarna si sucul din rosii si se lasa la fiert. Dupa preferinta, se sterilizeaza ca si sucul de rosii.
Sosul picant de iarna poate fi servit cu spaghete, aripioare, etc.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe