Sosuri condimentate

Reteta Sos vanatoresc din carne de vaca si iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se adauga zeama de carne, vinul si se la

ingrediente

   100 gr jambon
   250 gr carne vaca
   1 morcov
   350 gr bucata carne de iepure
   1 pahar vin alb
   3 pahare zeama de carne
   patrunjel
   1 foaie de dafin
   sare
   piper
   1 lingura pasta de rosii
   2-3 linguri vin

mod de preparare




Se pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se adauga zeama de carne, vinul si se lasa la inabusit. Se sareaza, pipereaza si se adauga patrunjelul tocat, foaia de dafin si se lasa pe foc 2 ore. Apoi se adauga o lingura de pasta de rosii si 2-3 linguri de vin si se lasa sa mai dea de cateva ori in clocot.
Se serveste cald.Alte retete:





Piftie de curcan Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor
Incearca si Sos pasta de curry
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos vanatoresc din carne de vaca si iepure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.