Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos alb picant cehoslovac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se

detalii rețetă—

Sos picant pentru gatit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sosul picant pentru gatit se dau zarzavaturile prin masina, apoi se pun la fiert cu restul de ingrediente.

detalii rețetă—

Sos picant pentru paste sau pizza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru sosul picant pentru paste si pizza 10 gogosari mari, 36 ardei rosii, 8 ardei iuti si doua teline mari se

detalii rețetă—

Sos picant cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul picant cu usturoi se dau toate prin masina si se fierb, apoi se pune in borcanele mici si se

detalii rețetă—

Sos picant de iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Sosul picant de iarna poate fi servit cu spaghete, aripioare. Gogosarii si ardeii curatati se dau prin masina de

detalii rețetă—

Sos pentru vanat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se caramelizeaza cele 2 linguri de zahar. Separat se prajeste ceapa tocata marunt in unt si se adauga 1-2 linguri

detalii rețetă—

Sos spaniol

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se incalzeste untul si se pun costitele la prajit pe foc mic, impreuna cu zarzavatul curatat si taiat feliute. Se

detalii rețetă—

Sos englezesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun toate ingredientele intr-un vas, apoi se fierb, amestecand continuu. Separat, se amesteca zeama de la 1

detalii rețetă—

Sos curry

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun la calit, in ulei, ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga apoi ardeiul iute tocat, ghimbirul,

detalii rețetă—

Sos pasta de curry

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ardeii iuti impreuna cu sarea se macina intr-o piulita de lemn. Se adauga seminte de coriandru, cele de chimen,

detalii rețetă—

Condimente iuti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca sucul de lamaie cu usturoiul zdorbit, se adauga piperul negru si rosu si se potriveste la gust de sare

detalii rețetă—

Sos vanatoresc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Marginile de cotlet se taie bucati si se pun la calit in ulei. Se adauga putina zeama de carne, apoi se lasa la

detalii rețetă—

Sos vanatoresc din carne de vaca si iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie

detalii rețetă—