Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de hrean fiert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se zdrobesc chiflele muiate in apa si bine stoarse. Se amesteca cu zeama de carne si cu untul si se lasa sa fiarba

detalii rețetă—

Sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierbe ½ ceasca apa in clocote cu sare, piper, zahar si ardei (cite un praf din fiecare). Se toarna toata

detalii rețetă—

Sos cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga vinul fiert cu scortisoara, putin cite putin, se fierbe pe foc pina

detalii rețetă—

Sos Ravignot rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se trec galbenusurile prin sita, se freaca cu galbenusul crud si untdelemn, otet, sare, mustar, anchois, ceapa si

detalii rețetă—

Sos de icre

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Icrele se freaca cu uleiul, sarea si zeama de lamiie. Se amesteca cu sos tartar si se bate cu telul 10 minute.

detalii rețetă—

Sos de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se piseaza usturoiul si se pune intr-o cana. Se freaca bine cu sare, apoi cu mustar, pina se face o pasta groasa.

detalii rețetă—

Sos australian pentru carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pun toate ingredientele intr-o cratita, se amesteca si se fierb inabusit timp de 10 minute. Se serveste la orice

detalii rețetă—

Sos de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

In zeama de carne sau de zarzavat, se pune faina putin cite putin amestecind bine cu lingura ca sa nu se formeze

detalii rețetă—

Sos de mustar cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga putina faina (un virf de cutit), se stinge cu zeama de carne sau de

detalii rețetă—

Sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca bine mustarul cu sare, se adauga ulei, zeama de lamiie si verdeata tocata marunt. Se amesteca cu

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca galbenusurile cu smintina si hreanul ras. Se pune vasul in baia de apa. Se adauga sare, zeama de lamiie

detalii rețetă—

Sos de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat vinul, apoi coaja de lamiie si sarea si se pune la foc mic,

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara un sos alb care se stinge cu apa, zeama de carne sau lapte. Se fierbe bine, se adauga hrean ras si

detalii rețetă—

Sos de mustar cu galbenusuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca galbenusul crud cu sare si mustar, pina ce devine alifios. Se adauga ulei, zeama de lamiie si

detalii rețetă—