Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos demi-glace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos demi-glace se amesteca sosul brun cu esenta de oase, vinul, piperul, untul si se fierb 2-3 minute. Sosul

detalii rețetă—

Sos Madera din sos brun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Madera sosul brun se amesteca cu esenta de oase, vin, piper, sare si se fierbe 3-4 minute. Dupa ce a

detalii rețetă—

Condimente iuti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca sucul de lamaie cu usturoiul zdorbit, se adauga piperul negru si rosu si se potriveste la gust de sare

detalii rețetă—

Sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca cepele marunt, apoi se presara piperul si se adauga otetul si vinul si se pun la fiert, pana scade sosul.

detalii rețetă—

Sos picant cu piper

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Resturile de carne, impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjelul taiate felii se calesc in putin unt. Se adauga

detalii rețetă—

Sos vinegreta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si

detalii rețetă—

Sos marinat pentru legume si fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca la rece uleiul cu vinul alb si se adauga piperul, foile de dafin, ghimbirul, rozmarinul si menta.

detalii rețetă—

Sos olandez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb cateva boabe de piper cu 3 linguri otet pana se evapora aproape tot otetul. Dupa ce s-a racit se amesteca

detalii rețetă—

Sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile fierte in putina apa se dau prin sita. Se fierb din nou pana scade apa. Se adauga zaharul, piperul, sare,

detalii rețetă—

Marinata cu patrunjel si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

1. Patrunjelul,de preferinta proaspat ,se spala toaca marunt si se pune peste bucatile de carne(poate fii ori ce

detalii rețetă—

Marinata pentru carne de curcan, rata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

1. Carnea se taie in forma dorita(pt. frigarui sau bucati intregi) 2. Laptele batut se amesteca cu

detalii rețetă—

Sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca bine. Se pune mustarul, sarea, piperul, zaharul. Se toarna incet

detalii rețetă—

Sos de mustar si zahar pudra

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca mustarul si zaharul pudra cu uleiul turnat putin cite putin. Se adauga otetul, sarea, piperul, o

detalii rețetă—

Sos marinat cu otet si piper

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se amesteca bine toate ingredientele.

detalii rețetă—