Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de tarhon cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de tarhon cu smantana tarhonul se curata, se spala si se taie mai mare. Faina se cerne, se dizolva in 50

detalii rețetă—

Sos de tarhon universal

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de tarhon universal se separa albusurile de galbenusuri, tarhonul se spala, se aleg frunzele, se taie si

detalii rețetă—

Sos bernez din oua si unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos bernez untul se incalzeste usor si se separa de apa. Tarhonul se spala, se curata, se taie marunt si se

detalii rețetă—

Sos de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Castravetele, ceapa, tarhonul, caperele (sau ciupercile) se toaca foarte marunt. Se amesteca toate cu galbenusul de

detalii rețetă—

Sos de tarhon pentru friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi. Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si

detalii rețetă—

Sos Ravignot rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se trec galbenusurile prin sita, se freaca cu galbenusul crud si untdelemn, otet, sare, mustar, anchois, ceapa si

detalii rețetă—

Sos de mustar cu galbenusuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca galbenusul crud cu sare si mustar, pina ce devine alifios. Se adauga ulei, zeama de lamiie si

detalii rețetă—

Sos de tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se prajeste ceapa in untura pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin, apoi se stinge cu

detalii rețetă—