Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Marinata pentru peste la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

1. Toate ingredientele se amesteca bine. 2. Bucatile de peste ,pregatite in prealabil se ung cu acesta

detalii rețetă—

Sos bernez din oua si unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos bernez untul se incalzeste usor si se separa de apa. Tarhonul se spala, se curata, se taie marunt si se

detalii rețetă—

Sos picant pentru paste sau pizza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru sosul picant pentru paste si pizza 10 gogosari mari, 36 ardei rosii, 8 ardei iuti si doua teline mari se

detalii rețetă—

Sos vinegreta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si

detalii rețetă—

Sos de usturoi cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se piseaza bine usturoiul, se amesteca cu galbenusurile, se adauga sare si se freaca bine. Se toarna uleiul

detalii rețetă—

Sos de hrean cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se rade hreanul pe razatoarea mica iar apoi se amesteca cu smantana. Se pune pe foc sa fiarba doua clocote.

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara maioneza din trei galbenusuri de oua fierte tari, trei galbenusuri crude si 250 ml ulei. Se adauga

detalii rețetă—

Sos picant pentru carne rasol

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se desareaza scrumbiile, se toaca marunt si se pun intr-o farfurie adanca. Se trec ouale intregi prin sita, se pun

detalii rețetă—