Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Salsa Verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Am fiert putin patrunjelul ,dupa care am pus totul in robot.

detalii rețetă—

Sos Madera din sos brun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Madera sosul brun se amesteca cu esenta de oase, vin, piper, sare si se fierbe 3-4 minute. Dupa ce a

detalii rețetă—

Sos picant pentru gatit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sosul picant pentru gatit se dau zarzavaturile prin masina, apoi se pun la fiert cu restul de ingrediente.

detalii rețetă—

Sos picant de iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Sosul picant de iarna poate fi servit cu spaghete, aripioare. Gogosarii si ardeii curatati se dau prin masina de

detalii rețetă—

Sos pentru vanat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se caramelizeaza cele 2 linguri de zahar. Separat se prajeste ceapa tocata marunt in unt si se adauga 1-2 linguri

detalii rețetă—

Sos vanatoresc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Marginile de cotlet se taie bucati si se pun la calit in ulei. Se adauga putina zeama de carne, apoi se lasa la

detalii rețetă—

Sos vanatoresc din carne de vaca si iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie

detalii rețetă—

Sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca cepele marunt, apoi se presara piperul si se adauga otetul si vinul si se pun la fiert, pana scade sosul.

detalii rețetă—

Sos vinegreta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si

detalii rețetă—

Sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile fierte in putina apa se dau prin sita. Se fierb din nou pana scade apa. Se adauga zaharul, piperul, sare,

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara maioneza din trei galbenusuri de oua fierte tari, trei galbenusuri crude si 250 ml ulei. Se adauga

detalii rețetă—

Sos de rosii picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se spala rosiile,se scot cotoarele,se taie in 4, se punla fiert,dupa care se dau prin sita,iar sosul rezultat se

detalii rețetă—

Sos cu otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune la fiert otetul cu o ceapa mijlocie taiata fin, se lasa sa scada la jumatate. Se face si un rantas rumenit

detalii rețetă—