Sosuri cu legume

Reteta Sos brun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic, amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine castaniu. Se amesteca cascava

ingrediente

   2 linguri faina
   500 mI supa de carne sau apa
   1 lingura pasta de rosii
   2 linguri de branza rasa
   sare
   1 lingura unt

mod de preparare




Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic, amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine castaniu. Se amesteca cascaval ras sau branza, o lingura pasta de rosii, sare si la urma se adauga unt si se amesteca bine pe foc.
Se serveste la legume.





Alte retete culinare:





Cartofi la cuptor Conopida la cuptor Mancare de mazare
Incearca si Sos brun
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos brun" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.