Sosuri cu legume

Reteta Sos Genovez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Sos aioli (reteta video)"
 
Sosul genovez poate fi servit la paste, peste. Verdeturile se pun in apa clocotita, se lasa pana se racesc, apoi se scurg si se toaca marunt si se amesteca cu galbenusurile.

ingrediente

   o crenguta de tarhon
   o crenguta de hasmatuchi
   ½ de legatura de patrunjel
   20 g fistic
   20 g migdale tocate
   2 galbenusuri
   o lingurita de lamaie
   sare
   piper
   300 ml ulei de masline

mod de preparare

Pentru sosul genovez, verdeturile se pun in apa clocotita, se lasa pana se racesc, apoi se scurg si se toaca marunt si se amesteca cu galbenusurile. Se condimenteaza si se pune uleiul ca la o maioneza.


Sosul genovez poate fi servit la paste, peste, etc.

Incearca si Sos romanesc din legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Genovez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.