Sosuri cu legume

Reteta Sos romanesc din legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se rad legumele pe razatoarea mica si se inabusa bine in unt apoi se adauga vinul, pasta de rosii, mustarul, smantana, sare, piper si se fierbe ameste

ingrediente

   1 jumatate telina
   1 jumatate morcov
   1 ceapa
   1 lingurita mustar
   1 lingura smantana
   1 lingurita pasta de rosii
   sare
   piper
   1 pahar vin alb
   1 lingura unt

mod de preparare

Se rad legumele pe razatoarea mica si se inabusa bine in unt apoi se adauga vinul, pasta de rosii, mustarul, smantana, sare, piper si se fierbe amestecul in cuptor pana scade vinul, dar nu de tot, sa ramana un sos bun.
Acest sos se poate turna peste carnea pentru friptura, chiar de la inceput, inainte de a se pune la cuptor. Este un sos foarte bun pentru fripturi, rasol etc.





Alte retete:





Tocanita de pui


Conopida la cuptor


Zacusca de ciuperci
Incearca si Sos de oua cu masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos romanesc din legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.