Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos Genovez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul genovez poate fi servit la paste, peste. Verdeturile se pun in apa clocotita, se lasa pana se racesc, apoi se

detalii rețetă—

Sos de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Prazul se pune la calit in untul topit. Pana se inmoaie prazul se pregateste sosul, din lapte in care se

detalii rețetă—

Sos de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Prazul se pune la calit in untul topit. Pana se inmoaie prazul se pregateste sosul, din lapte in care se inglobeaza

detalii rețetă—

Sos de macris cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de macris macrisul se spala, se curata, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie marunt.

detalii rețetă—

Sos din ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos din ciuperci ciupercile se curata, se spala si se taie in lame subtiri. Daca sunt conservate, se clatesc

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se pun apoi intr-un vas cu unt incins si cateva linguri

detalii rețetă—

Sos cu pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune untul intr-o tigaie si cand s-a topit se adauga pesmetul si se amesteca pana se incorporeaza bine pesmetul

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o oala, pe foc mic, acoperita cu capac si se lasa sa fiarba pana

detalii rețetă—

Sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata ceapa, se toaca si se opareste. Se scurge, se pune cu unt intr-o tigaie, se toarna supa strecurata de

detalii rețetă—

Sos romanesc din legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se rad legumele pe razatoarea mica si se inabusa bine in unt apoi se adauga vinul, pasta de rosii, mustarul,

detalii rețetă—

Sos vanatoresc cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala ciupercile, se taie feliute si se pun cu unt, impreuna cu arpagicul tocat, pe foc mic, sa se inabuse bine,

detalii rețetă—

Sos verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

In maioneza preparata se amesteca doua linguri de piure de spanac foarte bine scazut si verdeturile tocate marunt.

detalii rețetă—

Sos de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca marunt tarhonul, hatmatuchiul si arpagicul si se pun sa fiarba cu otetul si cu 3-4 boabe de piper. Cand

detalii rețetă—

Sos de vin cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tocati ceapa marunt si puneti-o impreuna cu vinul intr-o cratita pe foc domol, acoperita cu capac, sa fiarba pana

detalii rețetă—