Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos Genovez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul genovez poate fi servit la paste, peste. Verdeturile se pun in apa clocotita, se lasa pana se racesc, apoi se

detalii rețetă—

Sos de macris cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de macris macrisul se spala, se curata, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie marunt.

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o oala, pe foc mic, acoperita cu capac si se lasa sa fiarba pana

detalii rețetă—

Sos verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

In maioneza preparata se amesteca doua linguri de piure de spanac foarte bine scazut si verdeturile tocate marunt.

detalii rețetă—

Sos de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca marunt tarhonul, hatmatuchiul si arpagicul si se pun sa fiarba cu otetul si cu 3-4 boabe de piper. Cand

detalii rețetă—

Sos de vin cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tocati ceapa marunt si puneti-o impreuna cu vinul intr-o cratita pe foc domol, acoperita cu capac, sa fiarba pana

detalii rețetă—

Sos gros de tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Fierbem la o cantitate de tarhon o cantitate dubla de apa. Tarhonul se prajeste pana devine galben-auriu.

detalii rețetă—

Sos cu legume pentru friptura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul (care se poate si storsi in sita de usturoi). Se taie ardeiul cubulete.

detalii rețetă—

Sos de sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciupercile se inabusa in ulei. Se amesteca cu zeama de carne sau cu apa si sos de rosii. Se adauga sunca taiata

detalii rețetă—

Sos de zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rade sau se taie ceapa marunt intr-o cratita cu tot zarzavatul ras, se toarna uleiul, se inabusa pe aragaz si se

detalii rețetă—

Sos de oua cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ouale se fierb, se cojesc, apoi albusurile se toaca marunt. Galbenusurile se freaca impreuna cu smintina pina se

detalii rețetă—