Sosuri pentru mancaruri cu peste

Reteta Sos brun (Spaniol)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sos brun (Spaniol) oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la cuptor la foc moderat. Morcovii, patrunjelul radacina si telina se inabusa in ulei.

ingrediente

Pentru 500 g:
   oase fara maduva - 500 g
   ulei - 50 g
   faina - 40 g
   morcovi - 50 g
   patrunjel radacina - 50 g
   ceapa - 50 g
   usturoi - 5 g
   pasta de tomate - 50 g
   foi de dafin
   cimbru
   piper boabe si sare dupa gust

mod de preparare

Pentru sos brun (Spaniol) oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la cuptor la foc moderat. Morcovii, patrunjelul radacina si telina se inabusa in ulei cu 50 ml apa. Se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml apa rece, apa fiarta cca 1 l, oase, foi de dafin, usturoi, piper, cimbru si sare. Se continua fierberea la foc moderat cca 2 ore. Cand sosul e fiert, se strecoara printr-o sita deasa.




Sosul brun (Spaniol) se serveste cald, la diferite preparate din carne de vita, porc, peste.


Incearca si Sos cu nuci si usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos brun (Spaniol)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.