Sosuri pentru mancaruri cu peste

Reteta Sos cu nuci si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se piseaza usturoiul pina devine pasta. Se combina apoi cu nucile si miezul de piine muiat, stors, si se bate bine pina se formeaza ca un

ingrediente

   2 pahare de nuci macinate
   miezul de la o felie de piine
   10 catei de usturoi
   ¼ l de ulei
   2 linguri de otet
   o cescuta de apa
   sare

mod de preparare

Se curata si se piseaza usturoiul pina devine pasta. Se combina apoi cu nucile si miezul de piine muiat, stors, si se bate bine pina se formeaza ca un aluat. Se adauga picurat otet si apa, se potriveste de sare si se amesteca. Se pune apoi uleiul ca la maioneza si se amesteca.
Se serveste cu peste prajit
Incearca si Sos Ravigotta
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu nuci si usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.