Sosuri pentru mancaruri cu peste

Reteta Sos cu oua rascoapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu, pana ce sosul

ingrediente

   1/2 lingura de unt
   1 lingura de faina
   2 cesti zeama de carne
   sare
   2 oua rascoapte
   frunza de patrunjel

mod de preparare

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu, pana ce sosul este potrivit de gros.

Se adauga ouale rascoapte tocate si putina frunza de patrunjel, tocat.
Se serveste cald, cu peste rasol.



Alte retete

recomandate:

Papricas de pui unguresc

Rulouri de pui pane la cuptor

Pui la gratar
Incearca si Sos cu nuci si usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu oua rascoapte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.