Sosuri pentru mancaruri cu peste

Reteta Sos de maioneza calda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
lntr-un vas emailat, asezat intr-o cratita cu apa calda, se pune untul sa se inmoaie. Se incorporeaza cele doua galbenusuri si se freaca amestecul en

ingrediente

   2 galbenusuri crude
   50 g unt
   1 lingura de apa
   1/2 lamaie
   sare

mod de preparare

lntr-un vas emailat, asezat intr-o cratita cu apa calda, se pune untul sa se inmoaie. Se incorporeaza cele doua galbenusuri si se freaca amestecul energic, ca sa nu se coaguleze ouale. Se adauga peste amestec o lingura de apa, zeama de la jumatate de lamaie si putina sare.


Se omogenizeaza la cald, se ia vasul de pe foc si se serveste langa peste rasol.



Este un sos special pentru peste.





Alte reteta sos recomandate





Sos tartar


Sos de spanac


Sos ciuperci
Incearca si Sos de mere cu hrean
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de maioneza calda" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.