Sosuri pentru mancaruri cu peste

Sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata, se spala, se taie marunt morcovul, patrunjelul si ceapa sau se dau prin razatoarea mica. Se rumenesc intr-o cratita cu o lingura de unt si

ingrediente

   1/2 buc. morcov
   1/2 buc. radacina patrunjel
   1/2 buc. ceapa
   o lingura unt
   o lingura faina
   3 linguri bulion de rosii

mod de preparare

Se curata, se spala, se taie marunt morcovul, patrunjelul si ceapa sau se dau prin razatoarea mica. Se rumenesc intr-o cratita cu o lingura de unt si cu o cantitate egala de faina. Se adauga 3 linguri de bulion de rosii, se amesteca se subtiaza cu 2 pahare de supa de peste, se sareaza si se fierbe 10 minute la foc mic. Dupa aceea se ia sosul de pe foc, se adauga 1 lingura de unt proaspat, se freaca pina se desface bine in sos, apoi se strecoara totul prin sita.
Se serveste cu peste rasol si peste inabusit
Incearca si Sos olandez cu unt si oua
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite