Sosuri pentru mancaruri cu peste

Reteta Sos picant pentru peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata zarzavatul, se spala si se taie fideluta. Se acopera cu apa calda si se fierbe acoperit pana se inmoaie bine. Se raceste si se trece prin si

ingrediente

   2 linguri de unt
   1 radacina de patrunjel
   1 telina mica
   1 ceapa
   1 lingura de faina
   1 pahar de vin alb
   1 foaie de dafin
   1 lingura de otet

mod de preparare

Se curata zarzavatul, se spala si se taie fideluta. Se acopera cu apa calda si se fierbe acoperit pana se inmoaie bine. Se raceste si se trece prin sita, apoi se amesteca cu un sos alb facut din: unt, faina si un pahar de vin alb. Sosul se sareaza si se pipereaza dupa gust,


se subtiaza cu o lingura de otet si se fierbe cu o foaie de dafin zece minute. Se ia cratita de pe foc si se raceste sosul, care se pune peste sosul de legume.
Se amesteca bine si se serveste langa peste rasol sau langa peste prajit.





Alte retete sos recomandate





Sos ciuperci


Sos de spanac


Sos tartar
Incearca si Sos de usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant pentru peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.