Sosuri pentru mancaruri cu peste

Sos Remoulade

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
diana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un vas adinc se amesteca mustarul, hreanul, paprika, piperul, usturoiul pisat si sarea. Peste amestec se toarna apoi otetul. Se amesteca usor in

ingrediente

   3 linguri (45 ml) mustar dulce
   1 lingurita (5 ml) hrean
   1 lingura (15 ml) paprika
   (boia iute)
   piper macinat proaspat
   1 catel usturoi
   pisat
   sare dupa gust
   125 ml otet alb de vin
   375 ml ulei
   6 cepe verzi tocate
   2 tulpini telina tocate
   2 frunze dafin
   2 linguri (30 ml) patrunjel tocat marunt

mod de preparare

Intr-un vas adinc se amesteca mustarul, hreanul, paprika, piperul, usturoiul pisat si sarea. Peste amestec se toarna apoi otetul. Se amesteca usor in timp ce se toarna, putin cite putin uleiul. Se amesteca pina ce compozitia capata consistenta unei maioneze. Se adauga apoi ceapa verde, telina, frunzele de dafin si patrunjelul. Inainte de a-l utiliza sosul se pune la frigider 2 ore. Cind se scoate, frunzele de dafin se inlatura.
Se serveste la diferite salate de peste alb sau creveti
Incearca si Sos de mustar cu tarhon
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Remoulade" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite