Sosuri pentru mancaruri cu peste

Reteta Sos romanesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se toaca verdeturile si castravetele foarte marunt si se amesteca cu sare, piper, mustar si cu un fileu de sardele desarat si facut pasta. Se adauga u

ingrediente

   1 legatura patrunjel
   tarhon
   1 castravecior murat (cornison)
   sare
   piper
   1 lingura mustar
   fileuI de la o sardea
   1 ou
   1-2 linguri vin alb
   otet
   ulei

mod de preparare

Se toaca verdeturile si castravetele foarte marunt si se amesteca cu sare, piper, mustar si cu un fileu de sardele desarat si facut pasta. Se adauga un galbenus de ou, doua picaturi de otet, ulei si putin vin alb.
Se serveste la carne si peste.



Alte retete culinare:



Peste gatit in stil marocan

Chiftele

Friptura de vita la cuptor
Incearca si Mujdei de usturoi ca acasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos romanesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.