Sosuri pentru mancaruri cu peste

Reteta Sos verde pentru peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sos verde pentru peste spanacul, tarhonul, patrunjelul verde si ceapa verde se curata, se spala, se oparesc in apa cu sare, se strecoara.

ingrediente

Pentru 500 g:
   maioneza - 450 g
   spanac - 50 g
   tarhon 1 legatura
   patrunjel verde - 1 legatura
   ceapa verde (frunza) - 1 legatura
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru sos verde pentru peste spanacul, tarhonul, patrunjelul verde si ceapa verde se curata, se spala, se oparesc in apa cu sare, se strecoara si se paseaza intr-o sita rara, pana se obtine un piure. Acest piure se strecoara din nou prin etamina inmuiata in apa rece. Se obtine un suc verde, care se adauga peste maioneza si se amesteca pana la omogenizarea compozitiei.




Sosul verde pentru peste se serveste la preparate din peste, raci si legume.


Incearca si Sos de mustar cu miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos verde pentru peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.