Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de lamaie (a la grec)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de lamaie lamaia se spala si se extrage sucul. Mararul si patrunjelul se spala si se taie marunt. Uleiul

detalii rețetă—

Sos tartar cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Sosul tartar cu maioneza este delicioasa si foarte populara si se poate servi la nenumarate feluri de carne si alte

detalii rețetă—

Sos Ravigotta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Sosul Ravigotta este un sos cu sardele si verdeturi delicios ce se poate servi la mancaruri cu peste. Se paseaza

detalii rețetă—

Sos remulat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Sosul remulat este un acompaniament delicios pentru mancaruri de peste, oua si legume. In maioneza se adauga

detalii rețetă—

Sos crema cu frisca si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Acest sos crema cu frisca si maioneza se serveste rece, la peste, rasol, sparanghel si la conopida fiarta. Peste

detalii rețetă—

Sos de marar cu ou si faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Reteta de sos de marar cu ou este foarte delicioasa. Inainte de a se servi se adauga putin otet de vin.

detalii rețetă—

Sos de mustar cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Sosul de mustar este foarte delicios si usor de preparat. Aveti nevoie de mustar, putin otet si zeama de lamaie.

detalii rețetă—

Sos delicios de mustar cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul de mustar cu tarhon este foarte gustos iar timpul de pregatire este foarte scurt. Se poate servi la rasol.

detalii rețetă—

Sos de usturoi cu boia de ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul de usturoi da o aroma deosebita mancarii. Pentru acesta aveti nevoie de boia de ardei si un galbenus.

detalii rețetă—

Sos de sardele cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata sardelele de oase, se zdrobesc cu lingura de lemn si se amesteca cu putin mustar. Se amesteca separat 1

detalii rețetă—

Sos scordolea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine inmuiat, stors

detalii rețetă—

Sos pentru peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca bine intr-un castron uleiul cu zeama de lamaie. Se adauga apoi verdeata tocata, apa minerala, sare si

detalii rețetă—

Sos romanesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca verdeturile si castravetele foarte marunt si se amesteca cu sare, piper, mustar si cu un fileu de sardele

detalii rețetă—

Sos de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se curata usturoiul, se taie felii subtiri, se acopera cu o lingurita de sare, apoi se piseaza. Se amesteca cu

detalii rețetă—