Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de iaurt cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Sosul de iaurt cu usturoi este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta de sos aveti nevoie de o capatana usturoi,

detalii rețetă—

Sos olandez cu unt si lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru sosul olandez cu unt si lamaie se pune un galbenus de ou intr-un vas pe Bain-Marie cu 50 g unt si amestecam

detalii rețetă—

Sos de vin alb pentru peste rasol

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Sosul de vin alb este o completare delicioasa pentru o reteta cu peste, dar poate fi folosit si pentru o friptura

detalii rețetă—

Sos olandez cu unt si oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos olandez untul se topeste, iar apa rezultata se elimina. Lamaia se stoarce. Galbenusurile de ou se bat cu

detalii rețetă—

Sos Ravigotta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Sosul Ravigotta este un sos cu sardele si verdeturi delicios ce se poate servi la mancaruri cu peste. Se paseaza

detalii rețetă—

Sos de usturoi cu boia de ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul de usturoi da o aroma deosebita mancarii. Pentru acesta aveti nevoie de boia de ardei si un galbenus.

detalii rețetă—

Sos de tarhon si ceapa verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un sos de maioneza din 2 galbenusuri crude, ¼ l ulei, 2 linguri zeama de lamiie sau sare de lamiie

detalii rețetă—

Sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

O lingura de faina se prajeste usor intr-o cratita cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu 2 pahare de supa de

detalii rețetă—