Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de mustar cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Sosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si

detalii rețetă—

Mujdei de usturoi ca acasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru mujdei de usturoi ca acasa usturoiul se desface, se curata si se piseaza bine impreuna cu sarea. Treptat, se

detalii rețetă—

Sos Meuniere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Meuniere patrunjelul se spala, se curata si se taie marunt. Lamaia se stoarce. Untul se incalzeste, se

detalii rețetă—

Sos Meuniere fara capere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Meuniere fara capere patrunjelul verde se spala, se curata si se toaca marunt. Untul se incalzeste, se

detalii rețetă—

Sos Colbert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Colbert lamaia se spala si se stoarce. Patrunjelul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Untul

detalii rețetă—

Sos Ravigot cu castraveti murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Ravigot cu castraveti murati castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte, se taie marunt

detalii rețetă—

Sos Remoulade pentru peste, oua sau carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Remoulade castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie marunt. Ouale se spala si se

detalii rețetă—

Sos tartar cu patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si

detalii rețetă—

Sos verde pentru peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos verde pentru peste spanacul, tarhonul, patrunjelul verde si ceapa verde se curata, se spala, se oparesc

detalii rețetă—

Sos de sardele cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata sardelele de oase, se zdrobesc cu lingura de lemn si se amesteca cu putin mustar. Se amesteca separat 1

detalii rețetă—

Sos scordolea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine inmuiat, stors

detalii rețetă—

Sos de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se curata usturoiul, se taie felii subtiri, se acopera cu o lingurita de sare, apoi se piseaza. Se amesteca cu

detalii rețetă—

Sos picant pentru peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata zarzavatul, se spala si se taie fideluta. Se acopera cu apa calda si se fierbe acoperit pana se inmoaie

detalii rețetă—

Sos de hrean cu otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se spala hreanul, se curata de coaja, se da pe razatoare si se pune intr-o farfurie adanca. Se adauga uleiul,

detalii rețetă—